Wim Hoddenbagh - Je bent geroepen!

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 18 september 2019 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.

'Je bent geroepen'
De bekende evangelist Billy Graham zei een aantal jaar geleden: ‘Ik geloof dat een van de grote bewegingen van God zal gaan plaatsvinden op de werkvloeren, in de bedrijven.’ Stel dat ondernemers in Bunschoten, Amersfoort en omgeving bekend komen te staan om hun getuigenis! Deze ochtend zal Wim Hoddenbagh 7 praktische tips geven om Gods roeping te ontdekken voor je dagelijkse werk en je ondernemerschap.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen voor het boerenontbijtontbijt een bijdrage van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Tot woensdagochtend 18 september 2019! U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Team AndereZaken Bunschoten

Chris, Addie en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

dinsdag 19 januari 2021 - 1 Johannes 3:2

Geliefde broeders en zusters, wij zijn nu al kinderen van God. Wat we zullen zijn is nog niet geopenbaard, maar we weten dat we aan hem gelijk zullen zijn wanneer hij zal verschijnen, want dan zien we hem zoals hij is. -- 1 Johannes 3:2

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten