Gert Hutten over 'Being with'

We zijn verheugd dat we de laatste bijeenkomst van Andere Zaken elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten. Natuurlijk met in achtnemeing van alle maatregelen. We schudden geen handen en blijven 1,5 meter uit elkaar.

Graag nodigen we u uit op woensdagochtend 10 juni om 7:00 op de eemlandhoeve in Bunschoten. Gert gaat spreken over Being With, het menselijke probleem wat niet tekortkoming is maar isolatie. Samen gaan we nadenken de veranderingen in deze tijd en hoe we hiermee om kunnen gaan?  

We hebben plek voor maximaal 25 personen. Wilt u komen stuur dan een mail aan infof@anderezaken.nl met uw aanmelding. Graag bevestigen dat u geen last heeft van Corona gerelateerde klachten. Mocht u verkouden zijn en/of koorts hebben dan vragen wij u thuis te blijven.

Het ontbijt vragen we een bijdrage voor van 15 euro, die kunt u betalen bij binnenkomst. Graag gebruik maken van de onderstaande link.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=Nxd_DTm0T0m6Mp-xuJNnNQ

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Team AndereZaken Bunschoten

Gerrit, Addie en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

donderdag 06 augustus 2020 - Lucas 8:43-44

Een vrouw die al twaalf jaar aan bloedverlies leed – en door niemand genezen had kunnen worden, al had ze haar hele kapitaal aan artsen uitgegeven – naderde hem van achteren en raakte de zoom van zijn bovenkleed aan; meteen hield de bloedvloeiing op. -- Lucas 8:43-44

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten