Gert Hutten over 'Being with'

We zijn verheugd dat we de laatste bijeenkomst van Andere Zaken elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten. Natuurlijk met in achtnemeing van alle maatregelen. We schudden geen handen en blijven 1,5 meter uit elkaar.

Graag nodigen we u uit op woensdagochtend 10 juni om 7:00 op de eemlandhoeve in Bunschoten. Gert gaat spreken over Being With, het menselijke probleem wat niet tekortkoming is maar isolatie. Samen gaan we nadenken de veranderingen in deze tijd en hoe we hiermee om kunnen gaan?  

We hebben plek voor maximaal 25 personen. Wilt u komen stuur dan een mail aan infof@anderezaken.nl met uw aanmelding. Graag bevestigen dat u geen last heeft van Corona gerelateerde klachten. Mocht u verkouden zijn en/of koorts hebben dan vragen wij u thuis te blijven.

Het ontbijt vragen we een bijdrage voor van 15 euro, die kunt u betalen bij binnenkomst. Graag gebruik maken van de onderstaande link.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=Nxd_DTm0T0m6Mp-xuJNnNQ

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Team AndereZaken Bunschoten

Gerrit, Addie en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

dinsdag 19 januari 2021 - 1 Johannes 3:2

Geliefde broeders en zusters, wij zijn nu al kinderen van God. Wat we zullen zijn is nog niet geopenbaard, maar we weten dat we aan hem gelijk zullen zijn wanneer hij zal verschijnen, want dan zien we hem zoals hij is. -- 1 Johannes 3:2

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten