Klaas van Twillert - Van junk tot directeur

Klaas van Twillert: 'van junk tot directeur'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 16 januari 2019 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Klaas van Twillert is voorganger bij de Christusgemeente The Lighthouse en auteur van het boek 'uit de kooi'. Hij is in 2005 voor zichzelf begonnen en na zijn bekering heeft God hem geleidt in zijn bedrijf en is hij als zzp-er aan de slag gegaan. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 4 man personeel en is een ISO9001 en CCV gecertificeerd onderhoudsbedrijf met een mooi klantenbestand. Klaas vertelt deze morgen over zijn inspirerende reis met God.

U bent van harte welkom! Neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon voor het ontbijt en de organisatie. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken.

Tot woensdagochtend 16 januari!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Gerrit, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

zondag 16 juni 2019 - Matteus 7:9-11

Is er iemand onder jullie die zijn kind, als het om een brood vraagt, een steen zou geven? Of een slang, als het om een vis vraagt? Als jullie dus, ook al zijn jullie slecht, je kinderen al goede gaven schenken, hoeveel te meer zal jullie Vader in de hemel dan het goede geven aan wie hem daarom vragen. -- Matteus 7:9-11