Gert Hutten - 'Wees waakzaam deel 2'

Gert Hutten – 'Wees waakzaam deel 2'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 15 november 2017 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Gert Hutten gaat spreken over: 'Wees waakzaam deel 2'. Een inspiratie voor iedereen die in welke vorm dan ook in zijn of haar werkomgeving een getuige mag zijn van Jezus.

Uitzien naar de wederkomst is belangrijk en ook super praktisch. Het helpt je zeker om de juiste prioriteiten te stellen. Wat is waakzaamheid? Ben jij waakzaam? Een les over prioriteiten stellen en je niet in slaap laten sussen (ruim 2000 jaar wachten valt niet mee).

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken.

Tot woensdagochtend 15 november!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Chris, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

vrijdag 17 augustus 2018 - Kolossenzen 3:8-10

Maar nu moet u alles wat slecht is opgeven: woede en drift, vloeken en schelden. Bedrieg elkaar niet, nu u de oude mens en zijn leefwijze afgelegd hebt en de nieuwe mens hebt aangetrokken, die steeds vernieuwd wordt naar het beeld van zijn schepper en zo tot inzicht komt. -- Kolossenzen 3:8-10

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten