Gert Hutten - 'Wees waakzaam deel 2'

Gert Hutten – 'Wees waakzaam deel 2'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 15 november 2017 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Gert Hutten gaat spreken over: 'Wees waakzaam deel 2'. Een inspiratie voor iedereen die in welke vorm dan ook in zijn of haar werkomgeving een getuige mag zijn van Jezus.

Uitzien naar de wederkomst is belangrijk en ook super praktisch. Het helpt je zeker om de juiste prioriteiten te stellen. Wat is waakzaamheid? Ben jij waakzaam? Een les over prioriteiten stellen en je niet in slaap laten sussen (ruim 2000 jaar wachten valt niet mee).

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken.

Tot woensdagochtend 15 november!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Chris, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14

‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten