Gert Hutten - Vrijheid en gewond zijn

Gert Hutten – 'vrijheid en gewond zijn'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 13 februari 2019 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Gert Hutten gaat spreken over vrijheid, wonden, kwestbaarheid en mislukkingen. Jezus zegt tegen Thomas ‘raak mijn wonden aan’. Dat willen wel meer mensen, dat iemand hun pijn ziet. Juist daar en juist dan bij de wonden komt Thomas tot geloof. Vernieuwende lessen over vrijheid! Meestal vind je die net ergens anders. Welkom!

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen voor het ontbijt een bijdrage van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Tot woensdagochtend 13 februari!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Gerrit, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

dinsdag 23 april 2019 - 2 Petrus 3:17-18

Geliefde broeders en zusters, u weet van tevoren wat er gaat komen. Wees daarom op uw hoede en laat u niet meeslepen op de dwaalwegen van wettelozen. Laat uw standvastigheid niet varen, maar groei in de genade en in de kennis van onze Heer en redder Jezus Christus. Hem komt de eer toe, nu en in eeuwigheid. Amen. -- 2 Petrus 3:17-18