Gert Hutten spreekt bij AndereZaken over 'onderwerp volgt'!

Gert Hutten – 'onderwerp volgt'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 21 februari 2018 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Gert Hutten gaat spreken over:  'onderwerp volgt' Wederom een bijeenkomst die een inspiratie mag zijn voor iedereen die in welke vorm dan ook in zijn of haar werkomgeving een getuige mag zijn van Jezus.

Er is niets mis met hard werken. De bijbel heeft niet zoveel met luiaards. Kijk naar de mieren luiaards.  
De vraag is wel waar jij je beste energie aan besteed. Waar werk je keihard voor en voor wie doe je het?
De bijbel roept je op om je tot het uiterste in te spannen om in te gaan in de rust. Hard werken om te rusten. Wat een mooie combinatie. Wat is die rust en hoe kun je binnen gaan in rust? Wat maakt onrustig en geeft rust. Hoop jullie woensdag te zien.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Tot woensdagochtend 21 februari!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Chris, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

donderdag 14 december 2017 - Judas 1:24-25

De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuwigheid. Amen. -- Judas 1:24-25