Gert Hutten opent nieuw seizoen Andere Zaken!

Gert Hutten – 'Vrijheid en verbondenheid'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 12 september 2018 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Gert Hutten gaat spreken over:  'vrijheid en verbondenheid'. Over wat is echte vrijheid en waarom leidt echte vrijheid altijd tot liefhebben van elkaar en meer verbondenheid.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen voor het ontbijt een bijdrage van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Tot woensdag 1 2 september 2018!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Chris, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

dinsdag 23 april 2019 - 2 Petrus 3:17-18

Geliefde broeders en zusters, u weet van tevoren wat er gaat komen. Wees daarom op uw hoede en laat u niet meeslepen op de dwaalwegen van wettelozen. Laat uw standvastigheid niet varen, maar groei in de genade en in de kennis van onze Heer en redder Jezus Christus. Hem komt de eer toe, nu en in eeuwigheid. Amen. -- 2 Petrus 3:17-18