Gert Hutten opent nieuw seizoen Andere Zaken!

Gert Hutten – 'wees waakzaam'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 20 september 2017 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Gert Hutten gaat spreken over:  'wees waakzaam'.

Ook dit seizoen mag ik weer een paar keer komen spreken bij Andere Zaken in Bunschoten. Ik heb dit jaar gekozen voor het thema ‘WEES WAAKZAAM’.
 
We leven in urgente tijden. Super veel mensen kennen God niet meer en de wereld lijkt af te steven op het einde. Ondertussen doen wij ons ding. Zomaar kun je bij jezelf een bepaalde matheid ontdekken. Een beetje licht en een beetje duisternis, een beetje warm en een beetje koud. Wat zien we veel lauw christendom. Of mensen die wel echt geloven maar er weinig meer kunnen op het werk….
 
Managementgoeroe Stephen Covey leert al dat we moeten leven met het einde voor ogen. Stel dat je weet dat je nog een jaar hebt te leven, wat zou jij dan vanaf vandaag anders doen?
 
De bijbel (of God zelf) roept ons herhaaldelijk op om waakzaam te zijn. Wat is dat? Ben je waakzaam. Ben je er klaar voor? Dit jaar iets Pittiger bijeenkomsten, die schuren en je wakker schudden.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Tot woensdag 20 september 2017!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Chris, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

vrijdag 17 augustus 2018 - Kolossenzen 3:8-10

Maar nu moet u alles wat slecht is opgeven: woede en drift, vloeken en schelden. Bedrieg elkaar niet, nu u de oude mens en zijn leefwijze afgelegd hebt en de nieuwe mens hebt aangetrokken, die steeds vernieuwd wordt naar het beeld van zijn schepper en zo tot inzicht komt. -- Kolossenzen 3:8-10

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten