Gert Hutten - 'onderwerp volgt'

Gert Hutten – 'denkers, doeners en zieners'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 15 november 2017 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Gert Hutten gaat spreken over: 'onderwerp volgt'. Een inspiratie voor iedereen die in welke vorm dan ook in zijn of haar werkomgeving een getuige mag zijn van Jezus.

Om over na te denken of van tevoren aan Gert te mailen: wat is het hogere doel van jouw werk? Welke waarde voeg jij toe en hoe geef jij dat concreet vorm. Waar loop je tegen aan? Opsturen naar gerthutten@thdv.nl uiteraard geheel vrijblijvend. Gert komt hier tijdens de ontbijtsessie op terug.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken.

Tot woensdagochtend 15 november!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Chris, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

maandag 23 oktober 2017 - Deuteronomium 10:17-18

Want de HEER, uw God, is de hoogste God en Heer. Hij is de grote, de machtige, de ontzagwekkende God. Hij handelt zonder aanzien des persoons en is onomkoopbaar; hij verschaft weduwen en wezen recht, neemt vreemdelingen in bescherming en voorziet hen van voedsel en kleding. -- Deuteronomium 10:17-18