Arie de Rover spreekt over 'Vruchtbare grond'.

Arie de Rover – 'Vruchtbare grond'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 16 mei 2018 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen uiterlijk om 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Arie de Rover gaat spreken over:  'Vruchtbare grond?'

Ondernemers en managers doen hun uiterste best om hun investeringen het best te laten renderen. Daar draait het om in de economie. Alles wat bijdraagt aan groei wordt daarom gestimuleerd en belemmeringen worden zoveel mogelijk opgeheven. Dat hoort bij goed leider-/ondernemerschap. Stel dat God ondernemer was. Wat zou Hij moeten doen om Zijn investering in jou meer te laten renderen? Hoe wordt jij vruchtbare Ondernemingsgrond?

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage voor het ontbijt van 10 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Tot woensdagochtend 16 mei!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Gerrit, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

zaterdag 21 juli 2018 - 1 Petrus 5:10-11

Maar al moet u nog korte tijd lijden, God, de bron van alle genade, heeft u geroepen om in Christus Jezus deel te krijgen aan zijn eeuwige luister. God zal u sterk en krachtig maken, zodat u staande zult blijven en niet meer zult wankelen. Hem komt de macht toe, voor eeuwig. Amen. -- 1 Petrus 5:10-11

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten