Arie de Rover spreekt over 'verheffend leiderschap'

Arie de Rover – 'verheffend leiderschap'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 18 oktober 2017 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Arie de Rover gaat spreken over:  ‘verheffend leiderschap’. Een inspiratie voor iedereen die in welke vorm dan ook in zijn of haar werkomgeving een getuige mag zijn van Jezus.

Verheffend leiderschap. Veel leiderschap is gebaseerd op top-down. De baas bepaalt de richting en geeft via opdrachten de lagere niveau's te kennen wat ze moeten doen. Niet zelden gaat dat gepaard met krachten die demotiverend kunnen werken. Hoe ziet leiderschap eruit waarbij de baas niet zichzelf verheft, maar juist zijn medewerkers optilt? Waarbij geen top-down communicatie wordt gehanteerd, maar een top die door de knieën gaat?

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee!

Tot woensdag 18 oktober 2017!

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Chris, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14

‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten