Arie de Rover spreekt over 'verheffend leiderschap'

Arie de Rover – 'verheffend leiderschap'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 18 oktober 2017 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Arie de Rover gaat spreken over:  ‘verheffend leiderschap’. Een inspiratie voor iedereen die in welke vorm dan ook in zijn of haar werkomgeving een getuige mag zijn van Jezus.

Verheffend leiderschap. Veel leiderschap is gebaseerd op top-down. De baas bepaalt de richting en geeft via opdrachten de lagere niveau's te kennen wat ze moeten doen. Niet zelden gaat dat gepaard met krachten die demotiverend kunnen werken. Hoe ziet leiderschap eruit waarbij de baas niet zichzelf verheft, maar juist zijn medewerkers optilt? Waarbij geen top-down communicatie wordt gehanteerd, maar een top die door de knieën gaat?

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee!

Tot woensdag 18 oktober 2017!

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Chris, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

zondag 22 april 2018 - 2 Petrus 3:13-14

Maar wij vertrouwen op Gods belofte en zien uit naar een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont. Omdat u hiernaar uitziet, geliefde broeders en zusters, moet u zich inspannen om smetteloos, onberispelijk en in vrede door hem te worden aangetroffen. -- 2 Petrus 3:13-14