Arie de Rover - 'Rekenschap afleggen - Accountability'

Arie de Rover – 'Rekenschap afleggen - Accountability'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 21 maart 2018 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen uiterlijk om 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Arie de Rover gaat spreken over: 'rekenschap afleggen'.

Accountability. In het Engels heeft het een bijna koninklijke klank, maar in het Nederlands betekent het gewoon: verantwoording. Eerlijk openheid van zaken geven. Niet alleen over de cijfers en de prognoses van het bedrijf, maar vooral over jezelf. Verantwoording afleggen van wie jij bent. Voor veel leiders een te zware opdracht. Zij blijven liever verscholen achter de façade van hun positie, geld of uitstraling. En jij? Durf jij je hart open te leggen? Leer van een koning die het zelf moest leren. Weet je welkom.

Wij vragen een vergoeding van 10 euro voor hety ontbijt. Gun jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee!

Tot woensdagochtend 21 maar!

Met vriendelijke groet en God’s overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Gerrit, Harald en Dennis

Aanmelden

Dagelijkse woord

zaterdag 21 juli 2018 - 1 Petrus 5:10-11

Maar al moet u nog korte tijd lijden, God, de bron van alle genade, heeft u geroepen om in Christus Jezus deel te krijgen aan zijn eeuwige luister. God zal u sterk en krachtig maken, zodat u staande zult blijven en niet meer zult wankelen. Hem komt de macht toe, voor eeuwig. Amen. -- 1 Petrus 5:10-11

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten