Arie de Rover - Burn-outbron of Burn-outblusser

Arie de Rover – 'Burn-outbron of Burn-outblusser'

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 17 oktober 2018 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed boerenontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Arie de Rover gaat spreken over:  ‘Burn-outbron of Burn-outblussert’. Een inspiratie voor iedereen die in welke vorm dan ook in zijn of haar werkomgeving een getuige mag zijn van Jezus.

Burn-outbron of Burn-outblusser? Burn-out grijpt gretig om zich heen in onze samenleving. Burn-out ontstaat niet door druk te zijn maar door de druk om te zijn. Ben jij als leidinggevende een aanjager van burn-out of werkt jouw persoonlijkheid juist preventief?

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 10 euro voor het ontbijt.

Tot woensdag 17 oktober 2018!

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Bestuur AndereZaken

Gerrit, Harald en Dennis

MAT 11:28 - Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.

Aanmelden

Dagelijkse woord

dinsdag 23 april 2019 - 2 Petrus 3:17-18

Geliefde broeders en zusters, u weet van tevoren wat er gaat komen. Wees daarom op uw hoede en laat u niet meeslepen op de dwaalwegen van wettelozen. Laat uw standvastigheid niet varen, maar groei in de genade en in de kennis van onze Heer en redder Jezus Christus. Hem komt de eer toe, nu en in eeuwigheid. Amen. -- 2 Petrus 3:17-18